Nieuwe toerkalnders 2021

De nieuwe toerkalenders voor A en C-groep het seizoen 2021 staan weer . Voor de B-Groep wordt er nog gewerkt aan een nieuwe versie.

Voor de C-groep kunnen de routes ook via www.Komoot.nl naar je gps gezet worden. Volg hier voor de gebruiker ‘ windmolensc’

Om de route op te slaan kijk je bij deze gebruiker (windmolensc) bij de geplande routes. Klik er een aan en sla deze op. Vervolgens wordt de betreffende route onder jou komoot-account opgeslagen en bij de volgende synchronisatie met je Wahoo fo Garmin overgezet. Je moet dus wel een komoot-account hebben. (Is gratis met een regio).

Gravel Ride Geffen 2020

Beste fietsliefhebbers, omdat we allemaal gebukt gaan onder het coronavirus en er geen atb tochten georganiseerd kunnen worden hebben wij van TC de Windmolens besloten om voor de fanatiekelingen toch een superleuk alternatief aan te bieden.

De GRAVEL RIDE GEFFEN

  • Machtig mooie gravelroute van een 70km in onze eigen prachtige omgeving.
  • Prima te berijden op gravel-of mountainbike.
  • Download hem nu en rij ‘m wanneer je wilt.

Download HIER de GRG-2020 gpx file.

Graag gedaan, veel plezier en tot volgend jaar wanneer onze atb toertocht hopelijk wel doorgang kan vinden.

Algemene Ledenvergadering 27 feb. 2020

Op 27 feb. a.s. hebben we weer de jaarlijkse ledenvergadering.

De vergadering zal zijn in de zaal van het ‘t Akkertje 2.0 in Geffen.

Aanvang net als andere jaren om 20.00 uur. Als je niet kunt is het , zoals het hoort, netjes om jezelf even af te melden.

Tot 27 feb. in het ‘t Akkertje 2.0.

Mary Boerakker stopt na 32 fietsen bij de Windmolens

Beste leden,

Na ruim 32 jaar ga ik jullie verlaten. Er zijn vast wel leden die mij niet kennen omdat ik de laatste jaren noodgedwongen in de B en C groep heb meegefietst. Maar de oudere garde kent mij wel van alle jaren dat ik actief fietste met de A groep. In die jaren heb ik ook veel grote buitenlandse klassiekers gereden en Tweedaagses van de club.

Jammer genoeg kwam daar in 2010 een einde aan omdat ik een versleten hartklep had die 2 jaar later is vervangen. Vanaf die tijd moest ik toch echt naar mijn lichaam gaan luisteren. Dat ging redelijk, maar later werd ik toch veel sneller moe door hartritmestoornissen. Heel fijn is dat ik altijd goed werd opgevangen door al mijn fietsvrienden in de groep.

Nu is het tijd om op eigen houtje verder te gaan met fietsen. Ik wil nogmaals graag iedereen bedanken voor de steun in de groep en onderweg. Ik wil iedereen veel fietsplezier toe wensen bij de club en wie weet komen we elkaar nog eens tegen onderweg op de fiets.

Windmolens bedankt!

Mary Boerakker

Bike+ Toertocht 2019

Toerclub de Windmolens in samenwerking met Bike+ En Stadsarchief Oss organiseren ook in 2019 de Bike+ toer. De toer wordt gehouden op zondag 15 september 2019. Deze editie staat opnieuw in het licht van de Open Monumentendag. De toer bezoekt wederom een aantal prachtige monumenten in onze gemeente.
Zet zondag 15-09-2019 alvast in uw agenda. Het wordt weer een onvergetelijke fietsdag, met traktaties onderweg door de mooie omgeving van Oss.
Vertrekken/starten van  10.00 – 12.30 uur
Start- en finishplaats: Hotel De Naadhof, Docfalaan 22 Oss
Kosten:  € 4.- p/p

Toerkalender 2019 op de site

Alle drie de toerkalenders staan op de site.

Ook de tracks kunnen gedownload worden. Staan per groep ter download aangeboden. Alle tracks beginnen met de datum dat ze gepland staan, dus makkelijk te vinden als we ‘s ochtends starten.

Als je niet kunt inloggen !

Er zijn misschien wat leden die niet kunnen inloggen of waar het inloggen niet juist werkt. Waarschijnlijk is het zo dat er dan nog in jullie geheugen en of geschiedenis van de jullie internet Explorer nog een oud account van de oude WIndmolens site staat. Deze gegevens moet je eerst verwijderen voordat je op de nieuwe site kan inloggen.

Een nieuw account aanvragen doe je door HIER  te klikken.

Via onderstaande link kan je jou geschiedenis en wachtwoorden beheren en of verwijderen.

en deze:

Login aanvragen nieuwe site

Via de optie “Inloggen” –> LOGIN kun je een nieuwe gebruikersnaam aanvragen.

De aangevraagde login moet wel goedgekeurd worden dus het kan even duren alvorens jouw account werkt. Je krijgt een e-mailtje als jouw nieuwe account is geactiveerd.

Geduld is een schone zaak!