De Windmolens Bike+ en graveltocht 2022

Toerclub de Windmolens organiseert in samenwerking met Bike+ en Stadsarchief Oss  ook weer in 2022 de Bike+ toer. De toer wordt gehouden op zondag 11 september 2022. Deze editie staat opnieuw in het licht van de Open Monumentendag. De toer bezoekt wederom een aantal prachtige monumenten in onze directe omgeving.

Tevens zal er op die dag ook een graveltocht verreden worden. De gravelafstanden zijn 45 en 85 km en lopen door de buitengebieden van Oss – Heesch – Vinkel – Maliskamp en Geffen. De tracks kunnen bij de inschrijving gedownload worden of op de gps geplaatst worden.

Meer info klik hier.

Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden en gebruikte cookies. Accepteren kan ook gedaan worden via scrolls buttons. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten