Mary Boerakker stopt na 32 fietsen bij de Windmolens

Beste leden,

Na ruim 32 jaar ga ik jullie verlaten. Er zijn vast wel leden die mij niet kennen omdat ik de laatste jaren noodgedwongen in de B en C groep heb meegefietst. Maar de oudere garde kent mij wel van alle jaren dat ik actief fietste met de A groep. In die jaren heb ik ook veel grote buitenlandse klassiekers gereden en Tweedaagses van de club.

Jammer genoeg kwam daar in 2010 een einde aan omdat ik een versleten hartklep had die 2 jaar later is vervangen. Vanaf die tijd moest ik toch echt naar mijn lichaam gaan luisteren. Dat ging redelijk, maar later werd ik toch veel sneller moe door hartritmestoornissen. Heel fijn is dat ik altijd goed werd opgevangen door al mijn fietsvrienden in de groep.

Nu is het tijd om op eigen houtje verder te gaan met fietsen. Ik wil nogmaals graag iedereen bedanken voor de steun in de groep en onderweg. Ik wil iedereen veel fietsplezier toe wensen bij de club en wie weet komen we elkaar nog eens tegen onderweg op de fiets.

Windmolens bedankt!

Mary Boerakker

Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden en gebruikte cookies. Accepteren kan ook gedaan worden via scrolls buttons. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten