TC de windmolens

Fijn dat u onze site gekozen heeft om nader kennis te maken met de toerfietssport en onze vereniging. Het doel met deze site is om een breder publiek kennis te laten maken met de toerfietssport in zijn algemeenheid en met onze vereniging in het bijzonder.

De toerfietssport wordt door onze vereniging recreatief benadert; er is dus geen sprake van een wedstrijdelement. Onze activiteiten in clubverband zijn er op gericht dat alle leden hieraan kunnen deelnemen, jong en oud. Wij bieden u daarnaast de ruimte om de toerfietssport op uw eigen niveau te kunnen beoefenen.

Deze site bevat naast het openbare gedeelte ook een afgeschermde ledensectie. Dit deel is alleen voor onze leden toegankelijk omdat er o.a. persoonsgerelateerde gegevens in zijn opgenomen. Ook stellen wij via dit gedeelte andere media ter beschikking aan onze leden, zoals: GPS tracks, routebeschrijvingen, foto’s, formulieren etc. Leden kunnen toegang krijgen door in te loggen met hun persoonljke gegevens en wachtwoord. Leden die (nog) geen inlogcode hebben kunnen die aanvragen door links in het menu te klikken op ‘Registreer’.

Comments are closed.