• Zondag 27-8-2017 Bike+ tocht. Geen officiele rit maar wel een tocht naar koffieadres wat ter plekke wordt besloten of van te voren via app groep bekend gemaakt wordt. Vertrek om 8.00 uur bij de gouden Leeuw. Dit voor degene die niet zijn ingedeeld om te helpen bij de Bike+ Toer.

Lid worden …

  • Toerclub de Windmolens is een vereniging die al 25 jaar bestaat en in die periode de nodige kennis en ervaring op het gebied van het beoefenen van de toerfietssport heeft opgedaan. In de eigen regio, maar ook daarbuiten, heeft deze club zijn sporen ruimschoots verdiend en bekendheid verworven: een goed geleide club, die er goed gesoigneerd uitziet, en waarin ieder clublid zich thuis moet kunnen voelen en waarin met iedereen rekening wordt gehouden. Dat is één van de belangrijkste doelstellingen binnen de vereniging. Deze “fietsclub” stelt zich ten doel om in een gezellige en sfeervolle ambiance de toerfietssport in zijn vele facetten door jong en oud te laten beoefenen. Iedere zondag en vaak ook door de week, mede door de zomertijd, worden er in clubverband diverse tochten gereden. Na een goede opbouw aan het begin van het seizoen is er immers een goede basis gelegd voor een prima fietsconditie en daar heb je het hele jaar ontzettend veel plezier van.
  • Misschien is dit een mooie aanleiding om eens een keer een tocht mee te rijden, zodat je zelf de sfeer kunt proeven. Velen voor u hebben op deze wijze kennis gemaakt met onze club en zijn reeds vele jaren trouwe clubleden geworden en genieten met volle teugen van deze heerlijke en gezonde buitensport. U kunt zich eventueel aanmelden door het formulier te downloaden, in te vullen en bij de secretaris en/of penningmeester af te geven of per e-mail te verzenden naar secretariaat@dewindmolens.nl
  • Download hier het Inschrijffornulier_De_Windmolens

 

Comments are closed