Nieuwe updates voor BaseCamp

Volgende maand brengt Garmin nieuwe versies van HomePort™ en BaseCamp™software uit die een betere gegevensbeveiliging bieden. Op dat moment zal Garmin de optie voor cloudopslag buiten gebruik stellen. Met BaseCamp kunt u uw favoriete cloudopslag-provider configureren als vervanging, zodat u uw favoriete waypoints op dezelfde plaats kunt bewaren als u uw andere belangrijke bestanden. Zorg dat u uw gegevens vanuit de Garmin cloudopslag naar uw cloud-provider overbrengt vóór 21 mei 2018. Na deze datum zijn uw gegevens niet meer beschikbaar in de Garmin cloudopslag. Gedetailleerde instructies voor het exporteren van uw gebruikersgegevens vindt u in onze Veelgestelde vragen.

Als u BaseCamp gebruikt met Garmin Adventures™, danken wij u voor uw deelname aan onze online community in de afgelopen 5 jaar. Wij kondigen met spijt het einde van Garmin Adventures aan. Alle avonturen die u hebt gemaakt in BaseCamp blijven op uw lokale computer staan, maar zullen worden verwijderd uit de online community na 21 mei 2018. U kunt nog steeds Garmin Adventures op uw computer maken en deze naar uw Garmin toestel laden. BaseCamp Support Center inhoud als u hulp nodig hebt.

Voor HomePort gebruikers biedt Garmin een alternatief voor het beheren van uw waypoints, routes en andere gebruikersgegevens, zonder de noodzaak voor een computer. Met de nieuwe ActiveCaptain® app, beschikbaar voor zowel Apple® als Android™ mobiele toestellen, kunt u waypoints en routes maken en synchroniseren tussen uw mobiele toestel en uw compatibele kaartplotter en nog veel meer. Lees nu meer over ActiveCaptain.

 

U ontvangt deze e-mail omdat u als gebruiker van één van deze diensten geïdentificeerd bent. Als deze gegevens belangrijk voor u zijn, neemt dan actie vóór 21 mei 2018. Als u geen actieve gebruiker meer bent of uw gegevens al elders zijn opgeslagen, kunt u dit e-mailbericht negeren.

 

Comments are closed.