Afsluitende koppeltijdrit 2017 op 29 Oktober a.s.

Zondag 29 oktober start de afsluitende koppeltijdrit vanaf gymzaal ‘ de Geer’  in Geffen voor het clubkampioenschap 2017. Zoals vorig jaar gaan we door met de nieuwe vorm van deze tijdrit. Dit brengt met zich mee dat er nog steeds meer dan genoeg mensen kandidaat zijn voor clubkampioen 2017. Gezien er tijdens deze rit 3 dagprijzen zijn voor de beste drie, kan iedereen, als men goed zijn best doet en een beetje geluk heeft die dag, nog tot wel 10 punten extra verdienen. Dus kijk eens op de site en kijk of jij ook nog kans maakt om kampioen te worden. Op dit moment zijn er nog meer dan 12 gegadigden die kampioen kunnen worden. Het is dus bij de Windmolens niet alleen maar elke rit komen opdagen, maar je moet ook een beetje kunnen tijdrijden en een beetje geluk hebben.

De 29e oktober kun je vanaf 9.00 uur starten bij gymzaal ‘de Geer’ in Geffen. De gymzaal is geopend vanaf 8.30 uur om alvast een bakkie koffie te doen, dit terwijl je bedenkt langs welke route je langs de opgegeven locaties in de omgeving gaat rijden en welke gemiddelde je daar bij denkt te gaan fietsen.

De locaties die je moet passeren worden deze ochtend pas bij ‘ de Geer’ bekend gemaakt.

Clubkampioen 2017 tussenstand

Comments are closed.