Familiefietstocht Bike+ groot succes

We kunnen zeer tevreden terug kijken op  de Familiefietstocht van afgelopen zondag 27 augustus die we samen met Bike+ georganiseerd hebben. Start en finish waren net zoals de laatste jaren bij Hotel de Naaldhof.

De deelnemers (ruim 450) hadden de keuze uit 3 afstanden: 35 km, 45 km en 55 km.
Vanaf de Naaldhof ging de route om Heesch richting Vinkel waar de 1e pauze / stempelplaats bij het Venster was. Vandaar via Kaathoven door de bossen naar de Hooghei, waar de 2de pauze / stempelplaats was. Daarna kon men de keuze maken welke afstand te fietsen. Door het zeer mooie weer waren er veel deelnemers die voor de langste afstand kozen.
Via het Maximakanaal en de F59 was er nog een kleine versnapering te verkrijgen in Rosmalen, de F59 vervolgend richting Geffen werden de deelnemers langs onze eigen Jo van Druenen gestuurd. Jo had op zijn binnenplaats een grote pan staan, waar de deelnemers werden getrakteerd op kippenbilletjes. Jo bedankt, ook namens de deelnemers!
Vandaar via de Leiweg en de bossen weer richting naar de Naaldhof, waar de inschrijvingskaarten ingeleverd moesten worden.

Iedereen die meegeholpen heeft om deze fietstocht te doen slagen wil ik heel hartelijk bedanken voor je inzet. Ook Bike+ (John Vos) wil ik heel hartelijk bedanken voor de bijdragen niet alleen voor deze fietstocht, maar ook de steun voor Tc. de Windmolens die via dit evenement de club ten goede komt.

De Bike+ fietstocht commissie
Jan van der Doelen
John Vos
Frans Verstegen

About André

Naast actief zijn op de racefiets ben ik een Bourgondiër, getrouwd met Sophie, vader van 3 (studerende) kinderen, woon in Maliskamp en verzorg spinninglessen bij Move2BFit in Geffen, Health Club Enjoy in Rosmalen en Basic-Fit ook in Rosmalen. Ook val ik regelmatig in om spinninglessen te verzorgen bij andere sportscholen in de regio. Voor mijn werk ben ik als Consultant Microsoft Solutions in dienst bij QS Solutions en actief bij uiteenlopende, vaak grotere organisaties. In mijn vrije tijd ben ik tussen Pasen en de Herfstvakantie graag in Zuid Limburg op de camping om daar te genieten van rust, natuur, mijn gezin, erop uit gaan met de racefiets (bij voorkeur in een groepje als wegkapitein richting Voerstreek en Ardennen) en natuurlijk lekker eten en drinken!

Comments are closed.