TC de Windmolens neemt deel aan BikeMyDay

Team TC de Windmolens: Piet Bosch neemt deel aan Bike my day op 17 juni.

In navolging van de kanjers van vorig jaar: Piet Bosch,Huub Peters, Piet Dobbelsteen, Mart van Boxtel en Chris van den Haterd , waar Piet Bosch zijn sportief hoogtepunt in zijn strijd tegen kanker had, nemen John Wijgers, Rene van Hinthum, Rob van Nistelrooij, Bert Knipping en Rene Princen dit jaar het stokje van Bike my day over.
Ons streven is om in 11 uur 330 km te fietsen en € 500,- aan sponsorgeld binnen te halen voor Villa Joep, dat zich richt op onderzoek en behandeling van kinderkanker.
   

Waardeer onze sportieve inzet voor dit goede doel met een bijdrage. Grote bedragen zijn zeer welkom, maar veel kleintjes maken ook een groot bedrag. Doneer via de bijgevoegde link en verspreid dit bericht weer in jouw familie- en vriendenkring.

Kijk even op: http://deelnemers.bikemyday.nl/projects/tc-de-windmolens-piet-bosch en doneer ook een kleine bijdrage voor dit goede doel.
Aanmoedigen kan ook kijk hiervoor op onderstaande link en kijk waar onze mannen rijden:
 
 
Team TC de Windmolens: Piet Bosch

Comments are closed.